2021: Senenin 3 Önemli Günü

Bu yazı Karma Astrolog Sinem Kaya tarafından yazılmıştır.
Bu senenin öne cikan gökyüzü açısı Satürn ve Uranus'un birbirine yaptığı kare... Sene boyunca 3 kere gerceklesecek bu kare...

17 Subat / 15 Haziran / 24 Aralik

Uranüs 7 yıllık Boga geçişinde 2. Yilini tamamlamak üzere. Geriye kaldi 5 yil. Gökyüzünün ele avuca sigmaz cocugu Uranüs, beklenmeyeni bekle mottosuyla Boğa burcundan hic hoşlanmaz. Boğa, onun icin sakin bir liman ve sıkıcı bir zemindir. O, dans pistinde sınırları zorlayan figürleri yapmak isterken Boğa bu haller icin pek de uygun bir partner degildir. Ikisi de bir ucundan çekiştirir statükonun. Durağan ne varsa artik yerinden oynayacaktır. Enerjiler bu yönde akmaya basladi bile.

Boğa'daki Uranüs'u Kova'daki Satürn kareliyor bu gunlerde. Biri toprak, biri hava burcu. Toprak ve sert esen rüzgârların bir araya gelmesi kasırgadır, marjinal ve bir anda gelen soguk havadir. Meteorolojik iniş cikislardir.

Duzen değişikliği, bankalar gibi para temelli köklü yapılarda degisim, statüko sarsıcı yeniye zemin hazirlayan alanların acilmasi, kitlesel hareketlilik, tarim urunlerinde kıtlık ve kuraklik...

Kişisel hayatlarimizda ise Boga burcu yerleşiminin oldugu alanda en basta olmak üzere esnemek, kirilmamak icin esnemek gerekecek. Kaskati oldugumuz yerlere goz atmakta fayda var, gec olmadan. Bırakilacaklari toprak ananin guveniyle hava elemenintinin hafifligiyle birakmak bazi haritalara cok daha iyi gelecek.

Tum bu özgürleşme ve degisim döngüsünde Boğa burcu guvenmeyi de temsil eder. Guvenebilmeyi! Tum bu süreç bize, olana ve yasadiklarimiza güvenmeyi de fisildiyor.
.
.