Terazi Dolunayı

Bu yazı Astrolog Bahar Turhan tarafından yazılmıştır.
Merhabalar 🌸
Yarın Terazi burcunun 26 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek.
Bu dolunay Plüton etkili olacak. Yani her türlü ikili ilişkimizde "takıntılı duygular" ön planda.
Yalnız burda aklımızda bulunması gereken en önemli nokta dolunay oldukça dönüştürücü bir etkiye sahip olacak ve içinde bulunduğumuz konular krizli de olsa günün sonunda mutlaka bizlere bir şeyleri öğretmeyi amaç edinecek.
Aynı zamanda Terazinin yönetici gezegeni Venüs de dahil olmak üzere gökyüzünde balık vurgusu fazla olacağından bu süreçte ilişkilerimizi şifalandırma,yeni ilişkilere başlama enerjisi de oldukça hakim.Fakat bizlere köşeden göz kırpan Plüton,çürümeye yüz tutmuş ilişkileri de kökünden koparmaya geliyor.
Mars'ın Balık burcuna geçmesinin etkisiyle sorunlarımızı görmezden gelip,kendimizi kandırmaya yönelik güdülerimiz olabilir.Burda önemli olan farkındalıkla yaklaşıp olayların üzerine korkusuzca gitmeye çalışmamız olacaktır.
Sağlık açısından; öncelikle ruhsal anlamda takıntılı tavırlar ön planda olabilir. Bunun yanı sıra bel,böbrek,karın bölgesi rahatsızlıklarında artış olabilir.
Genel itibariyle söyleyebileceğim en önemli şey; sırf başkalarını incitmemek için incindiğimiz,hayır diyemediğimiz,kendimizi hep arka plana attığımız hangi konular varsa bunları bırakmalıyız. Klişe olacak ama bunu yapmak çok zor olmamalı, en azından dolunayın da etkisiyle bu sefer karşımızdakine "dur" dememiz gereken noktayı bilelim olur mu 🙏