Ünlü Kadınlar ve Burçları

Bu yazı Astrolog Nursel Çetinkaya tarafından yazılmıştır.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ünlü, başarılı ve güzel kadınlar ve astrolojiyi konuşalım istedim. Biliyorsunuz ki bu kadınlar en ufak bir hareketleriyle bile kitleleri etkileyebiliyorlar. Bu nedenle de bazen kişiliklerini tam olarak yansıtamıyorlar. Ama aslında onların da karakterini ve benliğini oluşturan bir Güneş’leri var. İşte burçlarıyla mükemmel biçimde eşleşen ünlü kadınlar …
KOÇ
Şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, cesur ve kendinden emin tavırlarıyla tam bir Koç burcu. Giydikleri ve yaptıklarıyla öncü olmaktan hiç çekinmeyen, başına geleceklerden korkmayan cesur bir kadın.
BOĞA
Aşk ve sevginin gezegeni Venüs tarafından yönetilen Boğa burçları şefkatli ve sadık olup lüksü severler. Aynı zamanda inatçı ve hırslı olurlar. Gigi Hadid de bu kombinasyonu oluşturan Boğa’lardan biri. Toprak enerjisiyle güçlü bir iş etiği ve dayanıklılığı olan Gigi, özünde sevgi dolu ve romantik. Bu nedenle de Zayn Malik’e uzun süre aşkla bağlı kaldı.
İKİZLER
Yöneticileri Merkür’ün zeka ve iletişimin gezegeni olmasıyla İkizler burçları genelde entellektüel, analitik düşünceye sahip, uyumlu fakat kararsız olurlar. Harvard’da eğitim almış Natalie Portman da bu özellikleriyle burcunun hakkını veriyor. Eğitim ve teknolojiyle ilgili olan çoğu İkizler gibi, o da artık oyunculuk eğitimini online olarak vermeye başladı.
YENGEÇ
Yengeç burçları samimiyetleriyle her zaman kabul gören ve sevilen insanlardır. Ayrıca sanatsal ve ruhsal yanları da vardır. Müziğiyle duygularını yansıtan ve milyonları büyüleyen Lana Del Rey de Yengeç. Şarkılarında su elementinin yoğun ve duygu dolu enerjisini hissetmemek mümkün değil.
ASLAN
Her zaman magazin gündemine oturan ve dünya çapında ünlü olmayı başaran Aslanlar, bitmek tükenmek bilmez enerjileriyle doğal bir lider ve ilham kaynağıdırlar. Jennifer Lopez de her zaman sahnede ve göz önünde olan Aslan burcu kadınları için mükemmel bir örnek.
BAŞAK
Genç yaşında büyük başarılar elde eden Zendaya’nın Başak olduğunu anlamak zor değil. Kendini eleştirmeyi iyi bilen, mükemmeliyetçi yapısını kırmızı halıdaki duruşundan hayranlarıyla iletişime kadar her yerde taşıyan Zendaya, analitik ve detaycı zekasıyla tam bir Başak kadını.
TERAZİ

Yetenek, çekicilik, güzellik ve zerafeti dengeli bir aurada yakalayan, esnek ve uyumlu olabilen Catherine Zeta-Jones, Zodyak’ın evlilik ve sanatla özdeşeleşen burcu Terazi kadınının en güzel örneklerden biri.
AKREP
Akrepler genelde kendilerini gizleyen, delici bakışları ve kendilerine has bir tarzı olan kişilerdir. Dışardan gizemli olarak görünseler de aslında tek yaptıkları kendilerini korumaktır. Hem oldukça gizli hem de üstün yetenekli ve sıradışı halleriyle Björk, tam bir Akrep kadını olduğunu kanıtlıyor.
YAY
Kendine güvenen, iyimser, dürüst ve özgürlükçü Yay burçları, her engeli bir meydan okuma olarak görür ve her şeyin olumlu yanına odaklanır. Renkli kişiliği, eğlenceli tarzı ve başarılarıyla övünmemekten çekinmeyen Taylor Swift de Yay kadını özelliklerini belirgin bir biçimde taşıyor.
OĞLAK
Michelle Obama, her zaman çalışkan, yetenekli ve sorumluluk sahibi bir duruş sergiledi. Kendisine verilen görevlerde çalıştı, çalışmak için başkasına ihtiyaç duymadı ve yılmadı. Olgun ve sabırlı Oğlak kadını özellikleriyle tüm ağır görevlerin altından kalkabildi.
KOVA
Zodyak’ın devrimcisi Kova burçları, her zaman daha iyi olabileceğini ve farklı tarzlara uyum sağlayabileceğini herkese kanıtlamak ister. Eski olan şeylerden kaçınan, yeniye kucak açan, sıradışı bir zekaya sahip olan Kova burcu kadınına en güzel örneklerden biri, çok sıklıkla yaptığı gerekçesiyle aniden makyaj yapmayı bırakan yetenekli müzisyen Alicia Keys’dir.
BALIK
Balık burçları genellikle yaratıcı, sezgisel, empatik ve cömert olarak tanımlanır. Rihanna da yaratıcılığını müzikle, empati duygusunu ise hayırseverliğiyle gösterdi. Fakat o da bir Balık kadını olarak bazen aşırı duygusal oldu, kendini sevgiye muhtaç ve kurban psikolojisinde hissetti.