Jüpiter Balıkta

Bu yazı Astrolog Bahar Turhan tarafından yazılmıştır.
Selamlar🌸
Evett hepimizin son zamanlarda sıkça duyduğu Jüpiter Balık burcuna bugün itibarıyla geçiş yaptı.Gezegenlerin yapabilirliklerini olumlu veya olumsuz sergileyebildiği bazı yerleşimler vardır.Jüpiter için de balık burcunda olmak en ideal yerleşimlerden biri,yani Jüpiter'in bize vaad ettiği güzellikleri rahatlıkla sunabileceği anlamına geliyor.
Peki nedir bu güzellikler,hangi temalar ön plana çıkacak ?
Bildiğimiz üzere Jüpiter bolluk,bereket,ilahi koruma ve şifanın timsali.
Özellikle 11 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek bu süreçte Balık burcu hangi evimize denk geliyorsa bu konularda şans ve fırsatları beraberinde getirebilir.
Aynı zamanda balık burcundan dolayı yine bu süreçte sezgiselliğimiz de fazlasıyla artabilir.
Bir de bence en önemli noktalardan biri "fedakarlık" teması.. Şimdiye kadar fazlasıyla fedakar davrandığımız kişi veya olaylara karşı aslında çok da gerekli olmadığını farkedebiliriz,bu noktada biraz aklımız başımıza gelebilir tabiri caizse.
Jüpiter dendiğinde farkındalık ve empati temalarını da göz ardı edemeyiz elbette.
Yine bu bahsettiğim süreçte olaylara karşı farkındalığımız fazlasıyla artabilir.Özellikle "maneviyata" yönelip,asıl farkındalığı bu noktada da yaşamamız mümkün.
Yani şunu unutmamamız gerekiyor; Jüpiter Balık seyrinde bize ilahi adaleti göstermeye geldi .. En azından bireysel anlamda bizim üzerimizde bir gücün olduğunu asla unutmayıp,ona sonsuz güven duymamız gerektiğini de kulağımıza küpe edelim olur mu 🙏
Sevgiler 🌸