Ay - Jüpiter Kavuşumu ve 11.11 Kapısı

Bu yazı Karma Astrolog Sinem Kaya tarafından yazılmıştır.
Ay Kova'da, yöneticisi Satürn'ün kısıtlayıcı, sıkışık ve ciddi enerjilerinden uzaklaşıp ilahi koruyucu Jüpiter'in sularına çekiliyor. 

Haritalarımızdaki iki koruyucu Jüpiter ve Ay... Biri ilahi koruma, diğeri anne koruması misali, bugün aksam saatlerinde Kova burcunun 23.derecesinde kavuşuyorlar. Günün ikinci yarısını enerjiyi hissetmeye ayırmakta fayda var. Özellikle 22:00 sonrası temiz ve açık bir kalple, evrensel yasalara saygıyla, Onun bir bildiği olduğuna güvenerek dua etmek, meditasyon yapmak ve tüm yaşadıklarımız için samimi bir şükran duygusu frekansınızı yükseltir. 

Kova burcunda 23.derecede bulunan sabit yıldız Sadalsuud'u aktiflestiren Ay -Jüpiter kavuşumu "şanslının şanslısı" anlamına geliyor. 11. 11 enerji portalının da rüzgarını arkasına alan gün, kendi şansını kendin yarat diyor olabilir mi?

Sistem niyetlerle genişler.
Sistem eylemlerle onurlandırılır. 
Ve hayat sorumlulukla yaşanması gereken bir valsin bilinçli ve hafif adımları gibi...

🍀🍀🍀

Böyle bir güne, şükranla uyanıp hani o kulağıma ilk fısıldanan temayı da sizinle paylasmak isterim: kendi kendini sabote etmek uzerine idi.

Merkür ve Satürn doğasındaki Sadalsuud sabitine nasıl da uygun fark ettiniz mi? Zihnimiz (Merkür) bazen en büyük engelimiz (Satürn) olabiliyor. Gör şansın nerede, fark et kendini sabote ettiğin alanları! 

Peki insan kendini nasıl sabote eder?
Potansiyelini azımsayabilir, yaşadığı mutluluğu hak etmediğini düşünebilir, kendini frenlemek icin bahaneler yaratır coğu zamanda bunu bilmeden yapar. 

Bu aksamki niyetlerinize, zihnin sabotajından özgürleşmeyi de eklemeyi anımsayın 😉