Mavi Dolunay

Bu yazı Astrolog Ayşegül Bozdoğan tarafından yazılmıştır.

22 AĞUSTOS 2021 MAVİ DOLUNAY

❗️22 Ağustos 2021 tarihinde Kova burcunun 29.derecesinde Dolunay’ı yaşıyor olacağız. Anaretik derecede gerçekleşecek olan bu dolunay açıları zorlayıcı olmasa da biraz krizli ve dönüşüme zorlayıcı etkilere sahip olabilir. Ay’ın Jüpiter kavuşumu bu anaretik derecede fanatizmi büyütebilir.

❗️Dolunay’ ın Kova burcunda olması bireysel olarak kişisel özgürlükleri, bilim ve teknolojiye olan merakı arttırıyor. Aynı zamanda kişisel anlamda fosilleşmiş bir takım şeyleri hayatımızdan çıkarmamıza ve gelecek ile ilgili önümüze bakmamıza olanak sağlıyor, üstelik bunu aniden yapıyor… Jüpiter’ in konumunun retro olması geçmiş ile ilgili bir takım defterlerin kapanması gerektiği mesajını da veriyor. Bu dönemde kişisel anlamda kapatamadığımız olaylar kapatmamız için karşımıza çıkacak olabilir.

❗️Ayrıca bu Dolunay ’ın Regulus kraliyet yıldızına karşı olmasının kin, nefret, öç, kibir, intikam uğruna ahlaki değerlerinden vazgeçenlere güzel mesajlar vereceği kanısındayım.

❗️Kitlesel olarak ise insan hakları, bilim, teknoloji, uzay, astronomi, astroloji, özgürlükler için toplum ayaklanmaları, başkaldırışlar, özgürlük savaşları ile ilgili birçok beşeri konu gündemimizde olacak. Fiziki olarak ise doğanın başkaldırışı bir süre daha devam edecek gibi görünüyor.

❗️Yukarıdaki bilgiler genel hesaplamalar olup önemli olan kişi, ülke, coğrafya haritalarına yaptığı açılardır...

Sevgilerimle, Ayşegül❤️