8 Ağustos 2021 Aslan burcunda yeniay ve Aslan kapısı portalı

Bu yazı Astrolog Burcu Parlaktaş tarafından yazılmıştır.
8 Ağustos günü saat 16:50 de Aslan burcunun 16 derecesinde bir yeniay meydana geliyor. 8-8 Aslan  kapısı portalına denk gelmesi itibariyle de ayrıca önem arz eden bu yeniayda  ay güneş her zamankinden  Daha kuvvetli bir kavuşum meydana getiriyor.  Aslan kapısı portalı kozmik anlamda yüksek enerji akışını gündemimize taşıyacaktır. Buradaki temel prensip dünya ile sirius yıldızının hizalanması ile oluşan bir portal olmasıdır.. sirius yıldızı yükseldikçe Orion un kemeri doğrudan giza piramidi ile hizalanıyor ve bizler dünyasal bakış açımızdan siriusun dünyaya yakınlaştığını çok bariz gözlemleyebilmekteyiz.
Gökyüzünde meydana gelen bu muntazam sıralanma güneş Aslan dönemine denk geldiği için “ Aslan kapısı “ olarak isimlendirilir.  Kozmik enerjilerin oldukça yoğun açıldığı bu günlerde yüksek anlamda metal anlamda ruhsal anlamda yükselişe geçmek adına fırsat oluşturan zarafetle geçirilip değerlendirilmesi gereken bir geçit niteliği oluşturuyor.  Gelelim astrolojik açıdan yeniayın etkilerine🤗Devamı yorumlarda🔽🔽🔽

1️⃣Aslan burcunun sahnede olduğu yeniay gözönünde olmayı sahnede boy göstermeyi, kibir ego gibi gölge taraflarla birlikte, yöneticilikle, sahne sanatlarıyla, ilgilidir. Bu süreçte cesurca özgüven dolu hamleler konusunda bir parça daha gözükara bir enerjiye kapı açacaktır. 
 Yükselende ise yay Burcu yer alıyor ki bu kısım da değişken doğayı besleyecek kafaya göre hareket etme, bağımsızlık, yüksek idealler, yurtdışı, akademik gündemler, aynı zamanda herşeyin aşırı  fanatiktik geliştirmek ile ilgili konu başlıklarını gündeme getiriyor. 
Bu ikili kafamıza koyduğumuzu yapmamız konusunda kamçılayıcı olacaktır. 
 Yeniay 8. Ev konularını gündeme getirecek olup Miras, nafaka, krediler, borçlar bunlara dair yapılandırmalar, ameliyatlar, kriz yönetimi gereken durumlar, eşin kazanımlarına dair gündem ve gelişmeler, ortakların kazanımlarına dair herşeyi gündeme getirecektir. 
2️⃣ bu yeniay etkisiyle birlikte bir takım gizemli durumlar sözkonusu olabilir. Belirsiz ve gizemli konular hemen herkesin bir miktar gündemini işgal edecektir. 
Aynı zamanda statünüzle ilgili insiyatif almanız da gerekebilir ki bunlar ileriki dönmelerde daha da netleşecek, somutlaşacak adımlar atmanızı  da destekler nitelikte. Yıl sonuna doğru meyvelerini alabileceğiniz önemli başlangıçlar oluşturabilir.
Yeniay bütün bunların yanında atılacak adımların ne kadar adil, hak hukuk adalet çerçevesinde olduğunu ayrıca mercek altına alıyor olacak. Dengesi bozulan durumlar ki bunlar geçmişten gelen durumlar da olabilir. Statü anlamında bunlar iş kariyer evlilik gibi durumları içerebilir haksızlık içeren durumlar varsa yahut kendinizi aşırı fedakarlık ettiğiniz neler varsa önce gölge taraflarla yüzleşip sonra ele almaya yöneleceğimiz anlamına geliyor.
 3️⃣yeniayda en ön önemli sağlık vurgusu kalp, tansiyon ve bunlara  bağlı sağlık problemlerine karşı ekstra dikkatli olmamız adına bizi uyarırken bir taraftan da kendi halinde olma içe kapanma arada depresif tepkiler şeklinde de psikolojik sağlığa da özen göstermemiz önem arz ediyor. 
4️⃣yeniay gerek ülkemiz gerekse kişisel Alanda 10 Haziranadaki tutulmayı tetikleyen bir etkide… ülke gündeminde bankacılık finans para piyasalarında değişimler,sınır güvenliği konuları, mülteciler, bunlarla ilgili belirsiz şüpheli durumların çözülme isteği, gibi bir çok durumu da ele alınmasını gerekli kılacak. 
Hem toplumsal hem de kişisel hayatlarımızda güzel gelişmeler getirmesi dileklerimle 🙏❤️ sevgiler❤️❤️