Yengeç Yeni Ayı

Bu yazı Karma Astrolog Elif Yılmaz tarafından yazılmıştır.
10 temmuz cumartesi günü yengeç burcunda Wasat yıldızı ile kavuşumda bir yeni ay meydana geliyor.Yeni ay Güneş ile Ay ın kavuşmasıdır.Yeni ay zamanları amacımızı belirleyip hazırlık yapma dönemleridir.
Öncü burçta olması ise bir şeyi yapmakta önceliği ele alma, öncü olma ve direct yaklaşımla ilgilidir.
Yeni ay yengeç burcunda gerçekleşmekte.Yengeç  kök burçtur. Ailemiz, yuvamız, vatanımız, köklerimiz ve bunları koruma iç güdüsü ile güvende olmak için yeni kararlar alabiliriz.
Duygussal olarak bir şeye bağlanmak, bir hayale bir umuda tutunmak isteyeceğiz.Yaralarımızı sarıp yaşama tekrar umutla bağlanmak, hayatımızda yeni bir sayfa açmak isteyeceğiz.
Yeni aya Wasat yıldızı eşlik etmekte.Wasat yıldızı orta seviyenin altında bir yaşamı verir.Toplumsal olarak hayat seviyemizde standartlarımızda düşme olabilir.
Yükselen de 28 derecede ikizler  Betelgeus yıldızı ve ikizlerin yöneticisi Merkür ve şans noktası ile kavuşumda.Toplumda kadınların daha bir öne çıkacağını vurgulamakta..Kadınların seslerini duyurmak için her türlü iletişim kanalını medya,basın,internet vb.gibi kullanabilir. Kadınlardan gelen destek ve yardımlarda gündemde olabilir.
Mc de Fomault ve jupiter ile kavuşumda olması hak edişi doğrultusunda bu yeni ayla birlikte bir çok kişi ödüllerini alacak hak ettikleri başarıya ulaşacaktır.
Yaşam gücümüz ve enerjimizi ilişkilerimize,kendimize ve başkalarına verdiğimiz değere ve maddi kaynaklarımızı korumaya yönelteceğiz.Fakat ani  gelişen krizler bu konuları derinden sarsıp dönüştürmeye zorlayacaktır.
Kendimizi adadığımız konularda hayal kırıklıkları, aldanma,aldatılma yaşanabilir.İlişkiler yönünden yaraları sarmaya çalışmak için ikinci bir şans vermeyi istesekte önümüze engeller çıkabilir, hızlı başlayan ilişkilerde bitişler yaşanacaktır.
Bu dönem etrafınızda manipülatif kişiliğe sahip fitneci kişiler tarafından sürekli bir karanlık enerjiye maruz kalınabilir.Bu dönem dolduruşa gelmemeye dikkat edelim.
Kibir ve öç duygusu ile hareket edenler ve sonuçları düşünülmeden girilen işlerde ise zararla çıkılacağı söylenebilir.
Yeni ay ile  birlikte bir nevi geçmişimizle yüzleşme yaşayacağız.Aile büyükleri ile sorunlar çözüme kavuşacak ve taşınma, tadilat işleri gündeme gelecektir.
Geçmişte karşılık beklemeden yapılan yardımların, iyiliklerin karşılığının alınacağı bir dönem..
Herkesin hayrına olması dileğiyle....
Sevgiler Elif YILMAZ