Ruh Aileleri

Bu yazı Karma Astrolog Sinem Kaya tarafından yazılmıştır.
Ruh aileleri, astrolojik haritalarda doğum öncesi tutulmalar ile görülebilen yapılardır. Bir ruh ailesinde bedenlenen ruhlar, bezmialemde dirsek temasında olan ruhlar misali birbirlerine belli sözler vererek bedenlenmis olabilirler. Aynı hayatta bedenlenip yollar da kesişmiş ise birbirine yoldaş, acı söz söyleyen dost olarak ya da paylaşım bitse bile farklı mekanlarda kalp kalbe bir yolculuğu deneyimlemek icin gelmişlerdir.

Peki aynı ruh ailesinden olup da yolları hiç kesişmeyenler? Onlar için de ortak alan mevcuttur. Pre-natal (doğum öncesi) tutulma haritası cok iyi incelenmelidir. Bana sorarsanız o harita analizinde bir de karşısına geçip haritayi hissediş önemlidir. Üzerine tefekkür edilir. O zaman açılır paranların ardındaki kapı...

Bir misyon, bir doku vardır haritada.
O ruh ailesi o konuyu işlemeye gelmiştir.
Konu ölüm olsun mesela.
Ailenin bir ferdi hastayı yaşatmaya çalışan bir doktor, diğeri giyotini bekleyen suçluya eşlik eden cellat, bir diğeri mezarcı, bir diğeri ölüm konusunda çalışan bir psikoterapist, biri varoluş kavramında uzmanlasan akademisyen olabilirken aynı ruh ailesinin diğer ferdi de bir seri katil olabilir.