24 Haziran Oğlak Dolunayı

Bu yazı Karma Astrolog Elif Yılmaz tarafından yazılmıştır.
24 Haziran perşembe günü saat 22.39 da Polis sabit yıldızı ile kavuşumda bir dolunay meydana gelecek.Dolunaylar Ay ile Güneşin tam karşıt olmasında gerçekleşir.Yüksek bir enerji içerir ve gizli saklı olanların ortaya çıkmasını, görünür olmasını sağlar.Artık konuların tamamlanma ve kapatılma zamanıdır.
Anın haritasında dolunayın yengeç oğlak aksında olması bize köklerine sahip çık kendini ve aileni her türlü kötülükten koru (yengeç),sorumluluklarını yerine getir, sabır ve irade ile sınavlarını vermeye çalış, işine,kariyerine  odaklan, yazılı kurallara uy(oğlak)diye yol göstermekte adeta..
Kad Aldeberan Gad Antares hattı ise ahlaklı ve dürüst olacaksın her türlü konuda yani eline, beline,diline sahip olacaksın ,doğru iletişim kuracaksın ve dürtüsel hareket etmeyeceksin ,öfkene kapılmayacaksın,her şeye balıklama dalmayacaksın...demekte...
Dolunayın gerçekleştiği 3 derecedeki Polis sabit yıldızı yüksek hırs,gurur,ihtişamla ilgilidir.Dolunayla birlikte Kraliyet yıldızları hattında yüksek hırs yüzünden zenginliğe ulaşmış kişilerin ,kazançlarını helal yoldan kazanmayanların her şeylerini bir bir kaybetmelerini  görebiliriz.
Polis yıldızı ayrıca aşkta başarı ve kuvvet de verir.Bir çok ilişki de kuvvet kazanabilir.
Polis yıldızı Emniyet güçlerinde de görülür .Emniyet teşkilatı ve polislerle ilgili konular gündeme gelebilir.
Ay paralel Kaus Boralis yıldızı yaşlı insanlar ,aile büyükleri ile gündemlerin olacağına göstermekte.
Güneş paralel Adhafera ise patlayıcı madde ve yangına işaret etmekte, yani ateş düştüğü yeri yakacak malesef..
Güneş Propus ile kavuşumda konular önümüze ikişer ikişer gelecek bitti derken diğeri başlayacak ,gündemlere şaşırmaya hazır olun.Ortaya çıkan sırlarda bir çok ahlaksız ve utanmazlıklara tanık olacağız.
Dolunay 6. ve 12.evde bu evler hastane,hapishane,sağlık sorunları ve çalışma hayatı ile ilgili konularda gündemler olacağına ve bazı konuların kapanışları yaşanacaktır.
Merkür iletişi gezegenimiz Rigel sabit yıldızı ile kavuşumda herkes hak edişi doğrultusunda karmik ödüllerini alacak demekte..
Aynı zamanda aşk ve flört ilişkilerinde artış ve bol yolculuk ta yaşanacaktır.Merkür Satürn üçgen açısı ise planlı  ve proğramlı hareket etmeli,iyi organize olmayı ve işlerimizi yoluna koymamız konusunda bizi desteklemekte..
Pluto k.paralel Propus Venüs karşıtlığı ise ilişkiler konusunda krizlerin oluşacağına yapılan ahlaksızlık ve aldatmaların  ortaya çıkacağını göstermekte.İlişkilerde üzerinize baskı kurulması,kıskançlık krizi ve güç çekişmeleri de olabilir.
Mc de Zuben el genubi herkesin Karma dan payına düşeni alacağına işaret etmekte..
Jüpiter in olumlu açısı bir nebze ortamı yumuşatmakta.
Sağlık olarak diz,diz hastalıkları,ayak,kemiklerle ilgili sorunlar ayrıca kalp sağlığına dikkat edilmelidir.
Yükselen deki Deneb yıldızı ise dengedir.İki tarafta çalışır.Önemli olan gücün nereye yöneldiğidir.Eksi tarafa mı artı tarafa mı?
Karar sizin...
Herkesin hayrına olması ve farkındalığımızın artması dileğiyle...
Sevgiler Elif Yılmaz.